PAY DAY SALE Shop Now!
Cart 0

[KHAS UTK MOMMIES]"HARI INI DLM SEJARAH HUSBEN PUJI SIAP CEPAT"
.
.
'HUSBEN TERKEJUT BELUM SEMPAT TARIK SEAT BELT,ISTERI DAH READY DLM KERETA'
.
MOMMIES semua, setiap kali nk kua rumah tak kiralah pg keje ke bcuti ke kita mommies ni selalunya siap lambat dr husben.Almaklumla nak kena siapkan anak,cari baju matching color nak tepek2 kt muka lagi.Klo tak bnasib baik mesti kena hon dgn encik husben yg tgu dlm kete..sabo je laaa
.
.
JGN RISAU MOMMIES, Zee faham perasaan mommies. Zee yg baru anak sorang ni pon dulu selalu siap lambat, bukan apa ssh nak cari baju sesuai bila nak bsiap tu IT TAKES TIME!
.
.
MOMMIES yg nak SIAP CEPAT Zee rekomen standby FAZZ Cardigan.Selalunya kt rumah mommies dah pakai tshirt so bila nak keluar rumah sarung je FAZZ cardigan tak sampai 3 saat dah ready nak kua rumah!
.
.
Setiap kali blk kampung keluarga husben aurat kita harus la dijaga..JANGAN RISAU sarung Fazz cardigan sepantas kilat TERJAGA AURAT mommies semua tambah2 fabrik FAZZ cardigan yg sederhana labuh menutup bentuk badan mommies.
.
.
Pendek kata FAZZ Cardigan buat mommies semua mudah bersiap dgn pantas pastinya husben puji dan senang hati.Yg penting tiada lagi bunyi hon kereta kedengaran setiap kali kua rumah kannn
.
.
Bukan Zee saja yg gembira pki FAZZ cardigan sudah ramai mommies diluar sana beri feedback yg sama
.


♥sangat uptodate, senang digayakan dengan semua baju xkira tshirt ataupun blouse..yang paling best cardigan ni penyelamat fesyen, pkai dengan apa pun tetap nampak femenin anggun dan bergaya
- Khai Zila
.


♥memudahkan saya keluar ke mana-mana. Saya dapat bersiap sepantas kilat walaupun perlu uruskan 3 orang anak kecil. Yang paling penting aurat terjaga dan sesuai dgn gaya terkini
- Fatimah Zahrah
.


♥saya suka pakai lengan pendek dekat dalam senang nak bukak bila dah sampai rumah senang nak santai2 tanpa perlu menukar baju di dalam
-Biha
.


boleh baca semua feedback pelangan gembira kt sini
http://bit.ly/zcfeedback



.
'Boleh Zee Xplain Kelebihan FAZZ CARDIGAN?'
.
.
Ok Zee xplain dlm point2 penting ya
.
.
?GRADE A KNITTED GARMENT - Cardigan ni kainnya diimport khas, sederhana tebal,tak nipis, tak jarang. Rasa selesa & sejuk jer bila pakai seharian
.
?IRONLESS - kain ni tak mudah renyuk, so Mommies tak perlu risau nak kena gosok. Jimat masa nak bsiap g keje atau pegi bcuti
.
?STRECHABLE - Kain memeri tidak ketat terutama dibahagian lengan memberi lebih keselesaan pd mommies bebas bgerak.Senang mommies nk handle anak kecil nt
.
?EFEK KURUS - Design long cardigan yg menutup bahagian extra body mommies memberi efek kurus bole fefeling zaman muda yg slim melim
.
?AURAT PROTECTED - Bila keluarga husben dtg ke rumah atau balik kampung tak perlu risau pki tshirt lengan pendek kt dalam terus sarung cardigan dah boleh jg aurat mommies
.
?FABRIK BERKUALITI - Fabrik tidak mudah berbulu selepas dibasuh berulang kali dan cepat kering.SENANG! Nak pakai hari2 pon boleh
.
?WARNA - Ada 7 pilihan warna HOT! yg sgt menarik utk dimiliki.Mudah utk dipadankan dgn tudung dan baju sedia ada
.
.
'Wow menariknya! Ada OFFER BEST2 tak Zee?'
.
.
OK part offer ni yg Zee tak sabar nak kongsikan
.
.
?JAMINAN KEPUASAN 100%!
.
Zee beri JAMINAN KEPUASAN 100% semua order yg dibuat akan sampai dalam tempoh 2-3 hari bekerja dan jika kualiti kain tak best atau saiz tidak muat boleh ditukar atau wang dikembalikan.
.
.
Nanti dulu ada lagi Zee nak beri
.
.
?HARGA PROMOSI COMBO!
.
.
HARGA ASAL FAZZ CARDIGAN sehelai adalah RM 69
sempena PAY DAY SALE! promosi HARGA COMBO BELI 2 CUMA RM 100 (JIMAT RM 38!)
.
.
Bukan itu saja Zee nak tambah lagi...
.
.
Haa mommies nak free gift lagi? Ini last gift Zee nak bagi
.
.
?PERCUMA MAKE UP BAG!
.
.
WHILE STOCK LAST! PERCUMA Make Up Bag.Mommies sume mesti suka bole letak byk2 brg make up kita kannn
.
Tapi Diingatkan...
.
✅Zee hanya buka harga promosi FAZZ CARDIGAN terhad sempena PAY DAY SALE! yg bermula 20/9/2017 - 30/9/2017 SAHAJA!
.
selepas date tu akan kembali pd harga asal
.
OMG TAK SABARNYE!,Zee macam mana nak order?
.
✅Berminat utk order Whatapp "SAYA NAK" di 0136284991 atau klik link dibawah ni nt team Zee akan bantu pertanyaan mommies darling semua
.
www.wasap.my/60136284991
www.wasap.my/60136284991
www.wasap.my/60136284991
.
atau order dgn mudah dan sepantas kilat di website...
.
http://bit.ly/fazzcombo
http://bit.ly/fazzcombo
http://bit.ly/fazzcombo
.
.

.