PAY DAY SALE! Shop Now!
Cart 0

[PROMOSI RAYA] "PERCUMA MAKE UP BAG SETIAP PEMBELIAN"

Sudah lebih 500! helai  FAZZ cardigan terjual dan ramai pelanggan repeat order lagi!

my super comfy cardigan by Zliah Collections best sangat pakai sebab tak tebal dan tak panas..susah nk cari cardigan yg betul2 anim suka.but this one memang superb
- farahanimrazak 

Last minit depa ajak keluaq,kita teruih bukak almari sarung cardigan labuh Zliah Collections hampa oi.habeh cerita,teruih segak- Syatilla Melvin


saya suka pakai lengan pendek dekat dalam senang nak bukak bila dah sampai rumah senang nak santai2 tanpa perlu menukar baju di dalam
-Biha

.

lepas shooting movie terus pakai cardigan cantik dan selesa dari Zliah Collections 

-Husna Mustaffa

I am fan of long cardigans! Since baju stylo2 byk singkat dan short sleeves so cardigan ni kiranya penyelamatlah - farahlee
.
'Boleh Zee Xplain Kelebihan FAZZ CARDIGAN?'
.
.
Ok Zee xplain dlm point2 penting ya

.
.
GRADE A KNITTED GARMENT - Cardigan ni kainnya diimport khas, sederhana tebal,tak nipis, tak jarang. Rasa selesa & sejuk jer bila pakai seharian
.
IRONLESS - kain ni tak mudah renyuk, so Mommies tak perlu risau nak kena gosok. Jimat masa nak bsiap g keje atau pegi bcuti
.
STRECHABLE - Kain memeri tidak ketat terutama dibahagian lengan memberi lebih keselesaan pd mommies bebas bgerak.Senang mommies nk handle anak kecil nt
.
EFEK KURUS - Design long cardigan yg menutup bahagian extra body mommies memberi efek kurus bole fefeling zaman muda yg slim melim
.
AURAT PROTECTED - Bila keluarga husben dtg ke rumah atau balik kampung tak perlu risau pki tshirt lengan pendek kt dalam terus sarung cardigan dah boleh jg aurat darling
.
FABRIK BERKUALITI - Fabrik tidak mudah berbulu selepas dibasuh berulang kali dan cepat kering.SENANG! Nak pakai hari2 pon boleh
.
WARNA - Ada 7 pilihan warna HOT! yg sgt menarik utk dimiliki.Mudah utk dipadankan dgn tudung dan baju sedia ada
.
.
'Wow menariknya! Ada OFFER BEST2 tak Zee?'
.
.
OK part offer ni yg Zee tak sabar nak kongsikan
.
.
JAMINAN KEPUASAN 100%!
.
Zee beri JAMINAN KEPUASAN 100% semua order yg dibuat akan sampai dalam tempoh 2-3 hari bekerja dan jika kualiti kain tak best atau saiz tidak muat boleh ditukar atau wang dikembalikan.
.
.
Nanti dulu ada lagi Zee nak beri
.
.
HARGA PROMOSI COMBO!
.
.
HARGA ASAL FAZZ CARDIGAN sehelai adalah RM 69
sempena RAYA SALE! promosi HARGA COMBO BELI 2 CUMA RM 100 (JIMAT RM 38!)
.
.
Bukan itu saja Zee nak tambah lagi...
.
.
Haa nak free gift lagi? Ini last gift Zee nak bagi
.
.
PERCUMA MAKE UP BAG!
.
.
WHILE STOCK LAST! PERCUMA Make Up Bag.Mommies sume mesti suka bole letak byk2 brg make up kita kannn

.
Tapi Diingatkan...
.
✅Zee hanya buka harga promosi FAZZ CARDIGAN terhad sempena  RAYA HAJI SALE! yg bermula 13/8/2018 - 31/8/2018 SAHAJA!
.
selepas date tu akan kembali pd harga asal
.
OMG TAK SABARNYE!,Zee macam mana nak order?
.
✅Berminat utk order Whatapp "SAYA NAK" di 011-10576203 atau klik link dibawah ni nt team Zee akan bantu pertanyaan mommies darling semua
.
http://www.wasap.my/601110576203

http://www.wasap.my/601110576203

http://www.wasap.my/601110576203

atau order dgn mudah dan sepantas kilat di website...
.
http://bit.ly/fazzcombo
http://bit.ly/fazzcombo
http://bit.ly/fazzcombo
.
.